Hjemmeside for Borettslag, sameier og andre boligselskap

Moderne nettløsning for ditt boligselskap. Vi hjelper dere å sette opp alt. Dere trenger kun å legge inn innhold.

videocam Illustrasjon av nettløsningen

På farten

Del innlegg, nyheter, informasjon og bilder direkte fra mobil. Enkelt å administrere selv om du er på farten. Dere kommer til å elske designet!

Lett å forstå

Få en ferdig løsning hvor dere trenger minimalt med kunnskap og opplæring for å komme i gang. Dere får markedets enkleste måte å administrere og publisere innhold på.

Ingen reklame

Fokus på stilrent og enkelt design. Løsningen leveres fri for reklame og annonser.

Profesjonelt design

Elegant og brukervennlig løsning som imponerer besøkende og gjør beboere stolte. Designet for enkel navigasjon på mobil og god presentasjon av informasjon.

Brukerstøtte

Vi tilbyr brukerstøtte og digital opplæring. Vi oppfordrer dere til å benytte support-sidene, som oppdateres fortløpende, for å søke etter svar på spørsmål. Vi er tilgjengelig alle ukedager på e-post dersom dere lurer på noe.

Valgfrie tilleggsfunksjoner

Nettløsningen kan utvides med valgfrie funksjoner etter behov. Dette faktureres etter medgått tid.

Slik fungerer det

Borl administrasjonspanel
photo_camera Skjermdump / Fokuslab

Administrasjonspanelet

Med et oversiktlig og brukervennlig administrasjonspanel kan dere gjøre endringer på 1-2-3, dere kan også se etter blyantikonet nederst i høyre hjørne (krever at du er innlogget) når du navigerer nettstedet for å gjøre endringer på den aktuelle siden. Superenkelt!

Vaktmester

Egen side med opplysninger om boligselskapets vaktmester. Beboerene kan ta direkte kontakt med vaktmester via eget kontaktskjema, vaktmester blir varslet på e-post.

Aktivitetskalender

Løsningen leveres med en aktivitetskalender hvor dere kan legge inn aktiviteter (f.eks dugnader, årsmøte/generalforsamling ol.). Dere kan legge til start og slutt tid for aktiviteten, adresse og en valgfri kommentar knyttet til aktiviteten.

Borl skjemaoversikt
photo_camera Skjermdump / Fokuslab

Skjema & Søknader

Løsningen leveres med skjema og søknader for bestilling av systemnøkler, postkasseskilt, skademelding (for skader i leilighet og/eller uteområde), dyrehold og utleie.

Borl aktuelt
photo_camera Skjermdump / Fokuslab

Nyheter

Hold beboerene oppdatert på hva som skjer i borettslaget. Dere kan enkelt opprette og redigere nye innlegg. Innlegg kan også inneholde vedlegg (f.eks pdf ol.). De siste innleggene vises på forsiden.

Generalforsamling/Årsmøte

Løsningen leveres med et e-skjema slik at beboerene kan sende inn forslag og forslag til vedtak. Her kan dere også laste opp innkallinger og referater i etterkant.

Borl faq
photo_camera Skjermdump / Fokuslab

FAQ

Bruk tiden deres på viktigere ting enn å besvare gjentakende henvendelser fra beboerene. Legg ut spørsmål og svar på FAQ-siden, slik at beboerene selv kan finne frem til viktig informasjon.

Borl soketreff
photo_camera Skjermdump / Fokuslab

Søk

Løsningen leveres med en kraftig søkemotor, slik at beboerene enkelt kan finne frem til den informasjonen de trenger på nettsiden.

Besøkstatistikk

Mulighet for integrering mot Google Analytics med statistikk over antall besøkende, mest besøkte sider ol.

Brukerkontoer

Løsningen gir deg brukerkonto til styremedlemmer og styreleder. Styremedlemmer kan f.eks ha kun journalistisk tilgang (opprette, redigere innlegg), mens styreleder har administrator tilgang.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det fra hjemmesiden er bestilt til hjemmesiden er klar?

Vanligvis begynner vi arbeidet med å sette opp hjemmesiden samme dagen som vi mottar bestillingen, så lenge bestillingen er sendt inn før 15:00.

Er det mulig å teste en demoløsning før vi eventuelt bestiller?

Ja, vi kan sette opp en demoløsning for deres borettslag eller sameie dersom dere ønsker å teste nettløsningen før dere bestemmer dere. Send oss en e-post på hei@fokuslab.no

Jeg har ikke fått svar eller bekreftelse på min bestilling

Dersom du ikke har fått svar eller bekreftelse på din bestilling innen 1-4 virkedager, så kan du sende oss en e-post på hei@fokuslab.no